11 February 2008

Nyt i biografen - uge 6

Jeg er netop vendt hjem fra en skiferie, så denne uges overblik over de nye film i biografen, er lige nogle dage forsinket.

Bubber springer ud som filminstruktør med filmatiseringen af Ole Lund Kirkegaards Frode og alle de andre rødder. Flere af de danske anmeldere har været hårde ved filmen, men der er nok ingen tvivl om, at publikum her i vinterferien vil valfarte til biograferne for at se filmen.

En film der sikkert også bliver en publikumsmagnet i vinterferien er National Treasure: Book of Secrets, efterfølgeren til 2004s National Treasure, der indspillede for over 1½ milliard kroner på verdensplan!

I Asterix og de olympiske lege ses Gérard Depardieu endnu engang som den tykke Obelix, mens Clovis Cornillac har overtaget rollen som Asterix fra Christian Clavier.

Tom Hanks og Julia Roberts dukker op i Mike Nichols' Charlie Wilson's War, en politisk satire omhandlende CIAs engagement i Afghanistan i 1980'erne, og Jamie Bell spiller hovedrollen i den engelske Hallam Foe.

Jeg forventer at få set Charlie Wilson's War og National Treasure: Book of Secrets i den kommende uge, og så vil jeg selvfølgelig komme med mine anmeldelser af de film. Også Cloverfield, som havde premiere i sidste uge, er der en anmeldelse af inden alt for længe. Indtil da kan der som sædvanlig læses anmeldelser af ugens nye film på CinemaZone.dk.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home