09 January 2010

Nyt i biografen - uge 1

Så blev det tid til den første uge med torsdagen som den nye premieredag i biograferne. Dette er ny praksis i de danske biografer for de fleste film. Fredag vil dog stadigvæk være premieredag for enkelte store amerikanske blockbusters, som de amerikanske filmselskaber selv sætter en verdenspremiere på.

For snart to år siden kom Ole Christian Madsens storfilm Flammen & Citronen, om to af besættelsestidens helte, men nordmændene kan også være med, og i denne uge var der premiere på den norske Frihedskæmperen Max Manus, en film der handler om den norske nationalhelt Max Manus' kamp mod den tyske besættelsesmagt.

Også de amerikanske komedier The Men Who Stare at Goats med bl.a. George Clooney og Ewan McGregor, og Did You Hear About the Morgans? med Hugh Grant og Sarah Jessica Parker i hovedrollerne, havde premiere i denne uge, mens animationsfilmen Planet 51 runder ugens tilbud af.

Jeg har anmeldt både Frihedskæmperen Max Manus og Planet 51Filmnet.dk, og en anmeldelse af The Men Who Stare at Goats skulle være på vej samme sted. Så man kan klikke sig derind og læse dem hvis man har lyst, og man kan også besøge CinemaZone.dk for anmeldelser af de nye film.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home