09 January 2008

DVD-anmeldelse: Rush Hour 3

Rush Hour 3

udgivet d. 8/1-2008 af SF Film.

instruktion: Brett Ratner.
med bl.a.: Chris Tucker, Jackie Chan, Hiroyuki Sanada, Noémie Lenoir, Max von Sydow, Roman Polanski.



Carter og Lee er tilbage! Handlingen i Rush Hour 3 bringer bl.a. vores gamle kendinge til Paris, hvor de prøver at optrevle bagmændene bag den frygtede kinesiske triade. Vi får masser af hurtigsnak fra Carter og smæk for skillingen fra Lee. Præcis som man forventer af en actionkomedie som denne. Men det er ikke nok. Rush Hour 3 lider af, at den har et forfærdeligt manuskript, der virker som om det er bygget op ud fra actionscener, og man så derefter har puttet en handlingstråd ind her og en anden handlingstråd ind der.

Rush Hour 3 er dog ikke helt uden charme, og det er til dels på grund af makkerparret Jackie Chan og Chris Tucker. Når jeg siger til dels, så er det fordi der er kommet lidt ridser i lakken i løbet af årene. Jackie Chan er ikke hvad han har været, og Chris Tucker er med tre Rush Hour-film på 9 år, som de eneste film han har lavet i denne årrække!, efterhånden i fare for at blive en parodi på sig selv.

Der er langt mellem grinene i Rush Hour 3, og filmen er hverken ligeså sjov eller ligeså underholdende som de to første film i serien. Men grinene dukker da op, og med en spilletid på under 1½ time føler man aldrig, at filmen går i tomgang.

DVD'en:
Der er ingen problemer med den tekniske del af DVD'en. Et godt 5.1 lydspor og nogle klare og skarpe billeder. Ekstramaterialet er derimod en smule tyndt. Lidt slettede scener, fraklip og en trailer er hvad det kan blive til.

Film: 2½/6 stjerner.
DVD: 3/6 stjerner.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home