14 March 2008

Nyt i biografen - uge 11

En stor stak nye film ankom til biograferne i dag. Lidt for enhver smag og fra masser af forskellige steder i verden.

Pernille Fischer Christensen fik en imponerende spillefilmsdebut for to år siden med En soap, og hun er nu tilbage med Dansen, med Anders W. Berthelsen og Trine Dyrholm i hovedrollerne.

Fra det store udland kommer den argentinsk/spanske Metoden og den franske Min bedste ven op i enkelte biografer, og Ang Lees vinder af den Gyldne Løve i Venedig, den taiwanesiske Lust, Caution, kommer til landet netop som den endnu engang er til stor debat i Kina.

For de mindste er der animationsfilmen Horton og støvlefolket Hvem!, baseret på bogen af Dr. Seuss, og for de lidt større er der eventyr i Spiderwick fortællingerne og den danske Tempelriddernes skat III

Ramasjang byder tyske Roland Emmerich på. Han har før stået bag store film som Independence Day og The Day After Tomorrow, og denne gang tager han os 12.000 år tilbage i tiden med 10,000 B.C.

Jeg har ikke helt bestemt mig til hvor meget af dette jeg skal ind og se, men en anmeldelse af Lust, Caution vil helt sikkert være at finde her på Filmhjørnet snart. Anmeldelser af ugens nye film kan findes på CinemaZone.dk.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home