01 March 2008

Nyt i biografen - uge 9

Endnu en Oscarnomineret film lander i de danske biografer i denne uge. Komedien Juno var nomineret til 4 Oscars i søndags, bl.a. bedste film, og den vandt prisen for årets bedste originale manuskript. Juno handler om en 16 årig pige der bliver gravid, og de problemer det giver hende.

Sean Penns Ind i vildmarken var nomineret til 2 Oscars, og kommer til Danmark med en del gode anmeldelser i bagagen. Filmen fortæller den sande historie om en ung mand som efterlod alle sine ting, og drog ind på et eventyr i den vilde natur.

Fra Island kommer filmen Forældre, der er en fortsættelse til Børn, også skrevet og instrueret af Ragnar Bragason.

Og efter næsten 20 års stilhed er John Rambo tilbage! Sylvester Stallone fik sidste år genoplivet Rocky Balboa med stor succes, og nu er turen så kommet til Rambo. I Rambo bliver den tidligere soldat hevet ud af junglen, og tager kampen op mod burmesiske regeringssoldater.

Jeg regner med at få anmeldt Juno, Ind i vildmarken og Rambo her på Filmhjørnet, men jeg har stadigvæk et hængeparti med tre anmeldelser fra sidste uge, som jeg ikke har fået lavet endnu på grund af computerproblemer. Så jeg må få fart på, så der kan komme en håndfuld nye anmeldelser herinde meget snart.

Anmeldelser af ugens nye film kan læses på CinemaZone.dk.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home