30 August 2008

Nyt i biografen - uge 35

Efter en stille uge på biograffronten i uge 34, kommer der masser af nyt her i sidste uge af august.

To film kommer nok til at trække læsset i biograferne rundt omkring i landet. Den ene er den danske thriller Kandidaten med Nikolaj Lie Kaas i hovedrollen, og instrueret af Kasper Barfoed, som i den grad skifter genre. Han har før stået bag børne/familiefilmene Min søsters børn i Ægypten og Tempelriddernes skat. Den anden af ugens helt store premierefilm er animationsfilmen Wall-E, nyeste film fra Pixar-studierne, og storfavorit til årets Oscar for bedste animationsfilm.

Også den amerikanske actionkomedie Get Smart med Steve Carell i hovedrollen, skal nok blive en succes. Filmen er baseret på en Tv-serie fra 1960'erne, og blev en stor succes i USA tidligere på sommeren.

Af de lidt mindre film er der lidt af hvert i denne uge. I den svenske film Vidunderlig og elsket af alle spiller danske Nikolaj Coster-Waldau en stor rolle, og den islandske Jar City er delvist dansk produceret.

I 2003 debuterede skuespilleren Thomas McCarthy som instruktør med den vidunderlige The Station Agent, og nu er han tilbage med The Visitor, som har fået en flot modtagelse i USA.

Ugens sidste nye film er den barske brasilianske film Tropa de Elite - Elitestyrken, som vandt årets Guldbjørn for bedste film på Berlin Film Festival.

Anmeldelser af alle ugens nye film kan læses på CinemaZone.dk, og jeg har set den vidunderlige Wall-E og den spændende Kandidaten, og håber på at få skrevet anmeldelser af dem her på Filmhjørnet inden alt for længe.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home