17 August 2008

Nyt i biografen - uge 33

En håndfuld nye film ser dagens lys her i uge 33.

George Lucas kan simpelthen ikke slippe Star Wars. Og det er egentlig lidt utroligt, at han bliver ved. Nyeste skud på stammen er Star Wars: The Clone Wars, en animationsfilm der kommer ud i biograferne som en forløber for en planlagt Tv-serie. Dog har Lucas ikke selv instrueret, men han er selvfølgelig med bag kulisserne.

Langt fra George Lucas' storstilede projekter finder vi den lille irske perle Once, som i denne uge er kommet op i København, Århus og Odense. Filmen har fået flotte anmeldelser, og vandt i februar måned en meget fortjent Oscar for årets bedste sang. Smut ind på YouTube og hør Glen Hansard og Markéta Irglová synge Oscar-vinderen "Falling Slowly".

I helt andre genre kan uge 33 byde på det norske komedie-drama Kunsten at tænke negativt, den amerikanske gyser Prom Night, og den danske komedie Blå mænd af debutanten Rasmus Heide og med manuskript af stand-up komikeren Mick Øgendahl.

Jeg så Blå mænd til en for-premiere for to uger siden, og det er en rigtig sjov og underholdende komedie. Rasmus Heide og Mick Øgendahl var til for-premieren for at fortælle om filmen, og det var også en sjov oplevelse. Tingene har dog været lidt kaotiske her i det sidste stykke tid, så jeg ved ikke lige om jeg får skrevet en anmeldelse af den. Jeg har også stadigvæk et hængeparti med en anmeldelse af The X-Files: I Want to Believe, men den skulle gerne være færdig i løbet af den kommende uge. Så hold øje med den her.

Anmeldelser af ugens nye film kan bl.a. findes på CinemaZone.dk.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home