07 February 2009

Nyt i biografen - uge 6

I denne uge får vi den nyeste Disney-film til Danmark. Det drejer sig om den vidunderlige Bolt, som også bliver vist i 3D i tre jyske biografer.

Fra USA kommer den stjernespækkede romantiske komedie Han er bare ikke vild med dig, spændingsfilmen Operation Valkyrie med Tom Cruise i hovedrollen, og Will Smith dukker op i dramaet Syv liv, hvor han genforenes med instruktøren Gabriele Muccino, som instruerede Smith til en Oscar-nominering for Jagten på lykke for et par år siden. Ugens sidste amerikanske film er Twilight, om en ung pige der forelsker sig i en vampyr. Filmen er baseret på en succesfuld roman, og skal nok blive et hit i Danmark også.

Ugens nye danske film er en børnfilm. Karla og Katrine efterfølger den vellykkede Karlas kabale fra 2007, og den nye i rækken er også en ganske dejlig film.

Jeg har anmeldt Karla og KatrineFilmNet.dk. Den anmeldelse kan læses lige her, og der kommer flere anmeldelser af ugens nye film her på Filmhjørnet meget snart. Og husk, at der til højre her på siden altid er links til alle mine seneste biografanmeldelser.

Besøg også FilmNet.dk eller CinemaZone.dk for anmeldelser af ugens nye film.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home