02 July 2009

Nyt i biografen - uge 25 & 26

Komedie, uhygge og en klassiker kom op i biograferne i uge 25. Den amerikanske instruktør Sam Raimi er med Drag Me to Hell tilbage i gysergenren efter 17 år, og fra USA kom også komedien I Love You, Man

Den dansk/norske animationsfilm Kurt blir grusom er humor i børnehøjde, og den Oscar-belønnede manuskriptforfatter Charlie Kaufman får sin instruktørdebut med Synecdoche, New York, en film der sætter hjernen på overarbejde.

I København og Århus var der desuden re-premiere på Giuseppe Tornatores klassiker Mine aftener i Paradis. En vidunderlig film for alle filmelskere.

Uge 26 bød på sommerens måske største og mest larmende blockbuster; Transformers: De faldnes hævn. Det er garanteret større og voldsommere end i den første film fra 2007.

Også voldsomt, men på et mere menneskeligt plan, er det i Crossing Over, en film om illegale indvandrere og med Harrison Ford i en markant rolle, og den tyske En kvinde i Berlin, der bl.a. handler om russernes brutale fremfærd i Tyskland lige efter slutningen på 2. verdenskrig.

Anmeldelser af de nye biograffilm kan læses på CinemaZone.dk.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home