08 August 2009

Nyt i biografen - uge 28, 29 & 30

Det var ikke meget rigtigt sommervejr vi fik i juli måned, men så var det da godt, at der hver uge kom masser af nyt i biograferne.

Uge 28 bød på et par komedier. Sam Mendes' Away We Go, og Sacha Baron Cohen, manden bag det store hit Borat fra 2006, kom med Brüno, der følger samme formel som Borat. Ugens sidste nye film var for de mindste. Tegnefilmen Peter Pedal på nye eventyr.

En af sommeren og årets helt store film, Harry Potter og halvblodsprinsen, havde premiere i uge 29, og både herhjemme og i USA har folk valfartet til biograferne for at se film nr. 6 om Harry Potter. Dem der ikke lige var til det, kunne i uge 29 se thriller/gyseren The Last House on the Left, dramaet The Burning Plain med Charlize Theron og Kim Basinger, eller JCVD, en interessant lille film om og med actionhelten Jean-Claude Van Damme.

I uge 29 vendte Nicolas Winding Refn tilbage til de danske biografer, med sin engelsk producerede film Bronson, omhandlende en af Englands mest voldelige fængselsindsatte. Lidt mere fredeligt var det i Sidste chance Harvey, hvor Dustin Hoffman og Emma Thompson er i topform, og franske Det regner altid i Provence. Fredeligt er det ikke i drengerøvsfilmen Tømmermænd i Vegas, hvor en flok venner kommer ud for både det ene og det andet under og efter en druktur i Las Vegas.

Anmeldelser af alle de nye biograffilm kan fanges hos CinemaZone.dk.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home