08 August 2009

Nyt i biografen - uge 31 & 32

Sidste uge i juli bød kun på en enkelt ny film i de danske biografer. Vanvittig forelsket, filmklipperen Morten Gieses debut som spillefilmsinstruktør. Filmen byder på den første rigtige hovedrolle for nu 25 årige Cyron Bjørn Melville, siden han debuterede for 14 år siden i Bodil- og Robert-vinderen Menneskedyret. En film som Morten Giese iøvrigt vandt en Robert for bedste klipning for.

Mere gang i den er der i denne uge, uge 32, hvor der er lidt for enhver smag.

Tony Scotts actionfilm med Denzel Washington og John Travolta, Kapring af Metro 1 2 3, rammer biograferne med et brag, og det samme gør DR2 serien Piger på prøveladelse, der er blevet til filmen Winnie & Karina: The Movie. Søren Fauli har instrueret.

Fra Frankrig kommer Jeg har elsket dig så længe, hvor Kristin Scott Thomas leverer en stærk præstation, der sidste år gav hende en European Film Award for bedste skuespillerinde, og fra Tyskland kommer Emmas lykke.

Ashton Kutcher forfører kvinder i L.A. Gigolo, og for de mindste vender de velkendte Peddersen og Findus tilbage i tegnefilmen Peddersen & Findus: Glemligheder.

Besøg CinemaZone.dk og læs anmeldelser af de nye film.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home