12 November 2009

Nyt i biografen - uge 44 & 45

Onsdag i uge 44 var der verdenspremiere på dokumentarfilmen Michael Jackson's This Is It. Kongen af pop, Michael Jackson, døde i slutningen af juni måned, og filmen består af optagelser fra prøverne til den række af koncerter han skulle have spillet i London her i løbet af efteråret.

To danske film havde også premiere i uge 44. Den romantiske komedie Simon & Malou med Dejan Cukic og Tuva Novotny i hovedrollerne, og Anders Morgenthalers animationsfilm Æblet & Ormen, som bl.a. Frank Hvam og Sidse Babett Knudsen lægger stemmer til.

Der var desuden premiere på den amerikanske spændingsfilm Nådeløs hævn, og Steven Soderberghs komedie-drama The Informant!, hvor Matt Damon er i topform i hovedrollen. Ugens sidste nye film kom fra Sverige og hedder De ufrivillige. Filmen er iøvrigt Sveriges bud i kampen om en Oscar-nominering i kategorien bedste ikke-engelsk sprogede film.

Selvom vi kun er i begyndelsen af november måned, så er der åbenbart nogle der mener, at vi allerede nu skal have et par julefilm! I uge 45 var der premiere på Robert Zemeckis' motion-capture 3D filmatisering af Dickens klassikeren A Christmas Carol, og også den danske film Julefrokosten havde premiere. Filmen er dog ikke en genindspilning af den danske komedieklassiker med samme navn fra 1976. Rasmus Heide, som sidste år stod bag kæmpehittet Blå mænd, har instrueret.

Sidste nye film i uge 45 var den japanske Oscar-vinder Departures, som havde premiere i København og Århus.

Klik ind på CinemaZone.dk og læs anmeldelser af alle de nye film.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home