22 November 2009

Nyt i biografen - uge 47

Ugens mastodont i de danske biografer i uge 47 er film nr. to i Twilight-sagaen; New Moon. Den første film i serien blev som forventet en kæmpe succes, og denne skal også nok få alle fansene af bøgerne i biffen.

Dokumentaristen Michael Moores nyeste film har også premiere i denne uge. I Kapitalismen: En kærlighedshistorie tager han verdensøkonomiens kollaps under kærlig behandling.

Den franske film Første dag i resten af dit liv har premiere i København, og københavnske Cinematekets "månedens film" er denne gang dramaet Frozen River. Den er iøvrigt allerede udkommet på DVD, og jeg har anmeldt filmen her. Det er anden gang Cinemateket vælger en film der allerede er udkommet på DVD i dette ellers glimrende koncept med at give biografpremiere til små film, som ikke før har været i dansk biografdistribution, og jeg forstår det ikke. Der er så mange andre film som slet ikke er tilgængelige her i landet, som man ellers kunne vælge, i stedet for en som folk bare kan gå hen i den lokale Blockbuster efter. Men lad det nu ligge...

Besøg CinemaZone.dk for anmeldelser af de nye film.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home