04 December 2009

Nyt i biografen - uge 48 & 49

Så kom tiden mange har ventet på. Tredje og sidste del i Stieg Larssons "Millenium"-trilogi; Luftkastellet der blev sprængt. Tidligere på året har både 1'eren og 2'eren trukket fulde huse i biograferne, så mon ikke også sidste del kommer til at klare sig godt. Her en uge efter premieren på film nr. 3, har de tre film i alt solgt næsten 2 millioner billetter i de danske biografer!

Der var i uge 48 desuden premiere på den amerikanske actionfilm Ninja Assassin, og den danske instruktør Simon Staho var med Kærlighedens krigere klar med endnu en svensk film.

I uge 49 er der en lang række nye film i biograferne. Den billigt producerede gyserfilm Paranormal Activity er blevet nærmest et fænomen i de amerikanske biografer, og den får vi at se i denne uge. Fra det amerikanske kommer også komedien Parterapi i Paradis og Steven Soderberghs fire år gamle Bubble er månedens film i Cinemateket i København.

Franske Luc Besson kommer med animationsfilmen Arthur og Malthazars hævn, og fra det latinamerikanske kommer dramaerne La Nana og Sin Nombre. Spørg mig ikke hvorfor man ikke har givet filmene en dansk titel. La Nana ("Tjenestepigen") har premiere i København og Århus, Sin Nombre ("Uden navn") i København, Århus og Odense.

Anmeldelser kan læses hos bl.a. CinemaZone.dk.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home