06 June 2008

Nyt i biografen - uge 23

Jeg har aldrig rigtig forstået fascinationen af Tv-serien Sex and the City. Serien kørte over 6 sæsoner fra 1998 til 2004, og blev en meget stor succes i en stor del af verden. Nu er Sex and the City-filmen her så. Filmen havde premiere i USA i sidste uge, hvor den indspillede for mere end 250 millioner kroner i premiereweekenden. Der er ingen tvivl om, at den også nok skal blive en forholdsvis stor succes her i Danmark.

De mindre titler der er nye i denne uge er den franske instruktør Francois Ozons Angel, som er endnu en engelsk-sproget film fra den franske ener. Fra England kommer splatterfilmen Doomsday. Instrutøren Neil Marshall, som også gav os den bloddryppende gyser The Descent, står bag.

Filminstruktør og satiretegner Anders Morgenthaler havde problemer med at tage sine små børn med i biografen. De kunne ikke koncentrere sig om en film i så lang tid, så hvad gør man så? Man laver en biograffilm der er direkte rettet mod småbørn i 3-6 års alderen. Morgenthaler har sammen med fem andre instruktører lavet filmen Carsten og Gittes filmballade, som er 6 små film i én 45 minutters forestilling. Om filmen, hvor vi bl.a. møder en prinsesse som putter ærter i ørerne, en fjumrefant og tre dovne bævere, bliver den succes hos de mindste som det forventes, vil tiden vise.

Anmeldelser af alle ugens nye film kan findes hos CinemaZone.dk.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home