12 September 2008

Nyt i biografen - uge 37

I denne uge vender Anja og Viktor tilbage! Vi er nu nået til Anja & Viktor: I medgang og modgang, den femte film i den populære serie, og Anja og Viktor er nu måske, måske ikke, klar til at gifte sig. De fire første film blev alle store succeser, og der er ingen tvivl om, at denne vil blive det samme.

Fra den engelske mesterinstruktør Mike Leigh kommer komedien Happy-Go-Lucky. Leigh mestrer det dramatiske, men har før bevist, at komedie også ligger godt til ham, og denne film skulle være noget af det mest lette og luftige han har lavet. Jeg købte filmen fornylig på DVD fra England, og glæder mig meget til at se den. Hovedrolleindehaveren Sally Hawkins skulle være helt forrygende, og vandt prisen for bedste skuespillerinde på årets Berlin film Festival.

Ugens sidste film er tysk, og hedder Bølgen. I den udsætter en gymnasielærer sine elever for et socialt eksperiment, men efter kort tid er det hele ude af kontrol.

Som man kan se her nedenunder dette indlæg, så har jeg endelig fået anmeldt Wall-E og Kandidaten, og jeg var inde og se Hellboy II: The Golden Army i onsdags, så en anmeldelse af den skulle gerne være klar i løbet af den kommende uge.

Indtil da kan man som sædvanlig smutte ind på CinemaZone.dk og læse anmeldelser af ugens nye film.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home