03 February 2011

Nyt i biografen - uge 5

Den seneste Disney-klassiker rammer landets biografer i denne uge. I To på flugt er det eventyret om Rapunzel Disney-studierne har kastet sig over. Ugens anden store premiere er den amerikanske komedie Easy A, der har stjernefrøet Emma Stone i hovedrollen som en gymnasiepige, der pludselig får mere opmærksomhed end ønsket.

I København og Århus er der premiere på dramaet Rabbit Hole, som Nicole Kidman netop har fået en Oscar-nominering for. Odense og Aalborg får sammen med Århus og København premiere på Clint Eastwoods Hereafter med Matt Damon i hovedrollen, samt Danny Boyles 127 Hours, der er nomineret til 6 Oscars. Bl.a. årets bedste film.

Flere dokumentarfilm kan også ses fra denne uge og noget tid frem. Som del af DOX:BIO har en del biografer landet over en visning af den danske dokumentar The Good Life, der handler om en mor og datter som i årevis har levet i sus og dus i Portugal, men nu hvor formuen er sluppet op, må bo i en lille lejlighed. Efter visningen d. 2 februar i DOX:BIO, kommer filmen rundt i landet til en række andre biografer. I København og Århus kan man opleve den franske dokumentar Oceans, en film der tager os med på besøg hos nogle af de mærkværdige skabninger der lever i verdenshavene, og Cinemateket i København har som "månedens dokumentar" Leonard Cohen-filmen Bird on a Wire, der kan ses fra d. 1 til d. 6 februar.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home