20 January 2011

Nyt i biografen - uge 3

Denne uge får to store amerikanske film premiere. Nicolas Cage spiller hovedrollen i Season of the Witch, der foregår i et pesthærget Europa, hvor en ung kvinde bliver beskyldt for at være heks. På rollelisten er bl.a. også Ron Perlman, Christopher Lee og danske Ulrich Thomsen.

I Black Swan ses Natalie Portman i hovedrollen som en balletdanserinde der presser sig selv til det yderste, for at få drømmerollen. Darren Aronofskys film har vundet masser af priser, og Natalie Portman vandt en Golden Globe for rollen i søndags. Mange anser hende også for at være favorit til at vinde årets Oscar for bedste kvindelige hovedrolle.

Desuden er der premiere på to dokumentarfilm. "Månedens dokumentar" i Cinemateket i København er den amerikanske The Parking Lot Movie, der fortæller en historie om en gruppe unge parkeringsvagter. Den vises fra d. 18 til d. 23 januar. Flere steder i landet kan den franske Yves Saint Laurent: Den store kærlighed ses. Og ja, det er selvfølgelig en film om den berømte modeskaber Yves Saint Laurent.

Her på Filmhjørnet anmelder jeg Black Swan og Season of the Witch i de kommende dage.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home