28 March 2008

Nyt i biografen - uge 12 & 13

Der kom ingen nye film i biograferne i fredags i sidste uge, da det var påske, men onsdagen bød på to premierer. Dokumentarfilmen The Cats of Mirikitani fik premiere i København og Århus, og Marx Brothers komedien Halløj i Operaen fik en re-premiere i Vester Vov Vov i København. Den blev så stor en publikumssucces i den foregående uge, at biografen fra i dag fredag fordobler antallet af visninger.

Ellers var de store film i påsken dem der havde premiere i uge 11, med Tempelriddernes skat III som den mest sete i de danske biografer.

I denne uge er der tre nye film. Kevin Bacon er i selvtægtshumør i Death Sentence, instrueret af James Wan, som også stod bag den første Saw-film. Filmen kan dog indtil videre kun ses i Palads i København.

Katherine Heigl spiller hovedrollen i den romantiske komedie 27 bryllupper, som blev en forholdsvis stor succes i de amerikanske biografer i januar og februar måned.

Ugens største premiere er uden tvivl Ole Christian Madsens Flammen & Citronen. Den dyreste dansksprogede filmproduktion nogensinde, og omhandlende de to modstandsfolk under besættelsen med dæknavnene "Flammen" og "Citronen". Thure Lindhardt og Mads Mikkelsen spiller hovedrollerne.

Jeg anmelder Flammen & Citronen her på Filmhjørnet, og anmeldelser af ugens nye film kan læses på CinemaZone.dk, hvor der også kan læses et rigtig godt interview med instruktør Ole Christian Madsen.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home