04 October 2008

Nyt i biografen - uge 40

En håndfuld nye film ankom i biograferne i fredags.

Sidste weekends nr. 1 i de amerikanske biografer er allerede nu kommet til Danmark, og der er tale om thrilleren Eagle Eye. Skuespilleren Shia LaBeouf beviste endnu engang, at han kan trække folk i biografen. Det var hans fjerde 1. plads på kun 1½ år i de amerikanske biografer! Godt nok har to af filmene været de gigantiske Transformers og den nye Indiana Jones-film, hvor han i sin birolle ikke havde meget at gøre med filmens økonomiske succes, men alligevel er det ret flot.

En film der skuffede i de amerikanske biografer for noget tid siden, er den nye film med Vin Diesel, science-fiction filmen Babylon A.D.. Filmen fik hug af anmelderne i USA, og det har den også fået herhjemme. Selv filmens instruktør har været ude med kritik! Så ved man, at der er et eller andet galt....

Fra Norge kommer dramaet Blodsbånd, om en ung mand der rejser fra Kosovo til Norge for at opsøge sin far, og fra Italien får vi i denne uge den meget roste mafia-film Gomorra, som vandt juryens Grand Prix pris på årets Cannes Film Festival.

Sidste nye film i denne uge kommer op over hele landet, og det er seneste omgang i de nye Far til fire-film. Niels Olsen er igen Far i Far til fire på hjemmebane, tredje film i den nye serie. Den skal nok blive en succes her i måneden med efterårsferie.

Anmeldelser af ugens nye film kan som sædvanlig læses på CinemaZone.dk.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home