12 October 2008

Nyt i biografen - uge 41

I begyndelsen af året slæbte Coen-brødrene Ethan og Joel den ene store pris hjem efter den anden for deres Cormac McCarthy-filmatisering No Country for Old Men. Nu er de allerede tilbage med en ny film. Komedien Burn After Reading, omhandlende en CIA agent, hans selvbiografi og pengeafpresning.

Der er også komik i Ben Stillers Tropic Thunder, hvor en gruppe selvglade skuespillere bliver fanget midt i en junglekrig, som de tror er filmoptagelser!

De to ikoner Al Pacino og Robert De Niro spiller overfor hinanden i krimien Righteous Kill. Der er dog desværre ikke så meget der tyder på, at filmen er særlig vellykket. Dårlige anmeldelser har regnet ned over den både i USA og herhjemme.

Musik er der også i denne uge. Disco Ormene er en animationsfilm der fortæller historien om regnormen Bjarne, som pludselig opdager discoens lyksaligheder, og i D.A.D. - True Believer går vi tæt på det danske rockband D.A.D.

Anmeldelser af ugens nye film kan findes på CinemaZone.dk.

Jeg var inde og se Tropic Thunder i fredags, og håber at få tid til at skrive en anmeldelse af den. Det er en ret sjov og vellykket satire om Hollywood, og især Robert Downey Jr. er virkelig fremragende som en selvhøjtidelig australsk skuespiller.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home